Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuft föddes när kärlek gör ont

Ett tunt lager av din kärlek
Kommer alltid att minnas mig
Ack du frestar mig
Lockar mig
Men mitt hjärta håller inte
För fler löften

Bitterhet smakar inte gott
På min tunga
Dina kyssar var ljuvligaste
Slingrande
Dunkande
Övergick i svek

Vänskap vinner över passion
Trohet och trygghet
Värmer hjärtat
Slår samma slag som
Lugn och ro
Men ett tunt lager
Av dig
Smeker ännu min hud

Hur ska man leva
Hur ska musklerna
Släppa minnet
Ifrån dig
Eller är det bara
Förlusten
Som håller dig kvar
På min hud.






Fri vers av Sommarina VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-04 12:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
finns inget värre i kärlek än svek.
2017-12-05

  i af apa
Muskelminnet är starkt
du berättar det väl, även
hjärtat är en muskel
styrd av huvudkontoret..
Må du läka väl o stark!
2017-12-05

  Anya VIP
Starkt om svek och saknad...tänker jag. Tycker om det tunna lager du skriver om. inledningen är bra och får mig att vilja läsa vidare.
2017-12-05

  KattenKin VIP
Faller pladask för första raderna, och frågan du brottas med kan nog bara tiden svara på.
2017-12-04

    ej medlem längre
Kärlek och vemod i en poetisk text som berör.
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
En bitterljuv text om en relation som inte längre är!
2017-12-04

  Salvation Pepper
"Ett tunt lager av din kärlek
Kommer alltid att minnas mig"

Fint!
2017-12-04

  ULJO
Berörs av din text. Fint
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP