Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambulansen kör genom rymden



Kysser varandra, slår sönder livslögnen under skinnet och finner ett ljust ögonblick. Tungor möts med autistisk precision. Kanske i ett sovrum utan rullgardin eller i rulltrappan mellan våningar och Gud.

Det smakar läppstift, cigarett och hjärta om dig när vi hänger högt som störda marionettdockor på rymmen från verkligheten, men andra rymdfarare klipper i nervtrådarna.

Faller mot jorden och är utelämnade. Det kryper och krälar när mörkret återvänder. Ambulansen kör genom rymden. Skriken låter som förvirrade samlag och ingen livräddar dårar av en kyss.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-04 15:25



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Väldigt tragikomisk surrealism. Uppskattas!
2017-12-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tolkningsföreträdet är fritt med inkännande igenkännings symptom.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP