Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för åttio spänn... and then I gotta wait. but I\'ll be fine.



människa

 

förför mig

med dina löften om att jag kommer klara det här
med dina ord om att det går bra att gråta
med dina ögon som säger lugn, vi tar hand om dig



älska mig

med hur du förstår allt jag gått igenom
med dina erkännanden av hur mycket styrka jag var tvungen att uppbåda
med dina frågor: är du farlig för dig själv, hur mycket ska vi ta hand om dig?



låt mig våndas

genom att be mig vänta tre månader på din själafamn igen



låt mig hoppas

för jag vet att vi ska mötas igen





Fri vers av volatile
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-05-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile