Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det skulle man kunna tro

 

Vad som kom att bli 

Var något utav ett mirakel

Något som inte borde finnas men som händer

Utan avseende till något specifikt till skillnad från motsatsen

Skulle man kunna tro 

Om så inte var för den djupa oberäknerligheten 

Det som omfamnar all verklighet i sin förmåga att vara äkta

Skulle man kunna tro

 




Övriga genrer av Andreas db Gustafsson
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-06 11:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var en mycket snygg sats delad och förgyllande och upphöjande klargörande dagens innehållsrikedom... Tack!
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson