Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

41.2

Feberdrömmar i vaket tillstånd
Det du lämnat bakom dig
Det som var dött börjar om
Feberdrömmar om ett slut
Du är gravid med demoner
Och fanskapen klöser sig ut
Feberdrömmar med en röst
Du reduceras till ett skrik
Somnolensen blir din enda tröst
Feberdrömmar med en kyla,
som sitter djupt i varenda ben
Skräcken som injektion
En skugga satt i en ven











Fri vers av Jag&Frank
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-12-07 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank