Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zarathustra

Efter snart ett år i social isolering
känns min arbetsplats som ett zoo

Zarathustra borde ha stannat på berget
med sin örn, sin orm
och sin sol




Fri vers av Jag&Frank
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-19 17:53



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-true!
2019-05-19

    ej medlem längre
Mera! Mera!
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank