Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dö med mig

jag kommer vakna upp en dag
och smälta som snö i solsken
en pöl innanför mina murar
i kungadömet byggt av ben
och så vaknar jag en dag,
när jag är gammal, feg och klen
jag sålde aldrig mina drömmar
men började springa alltför sent
och vad fan var det som hände,
vem i spegeln är det som jag ser?
jag stal allt från dom jag älskar
men försökte alltid stjäla mer
så döden knackar på min dörr,
min grav i detta slumkvarter
mitt hjärta kryper till ett stopp
likt första gången jag såg dig le
jag föraktar alla mina tankar,
så ge tillbaka allt jag sagt
och lär mig vad som skiljer
kärlek från våld och makt
jag älskar min egen svaghet,
vi har ingått i en självmordspakt
mina drömmar luktar som du
älskling, jag dör varje natt
jag äcklas av allt jag trott på
är jag för feg för att våga tro?
ett 'jag älskar dig' i mörker
det var känslan jag ville sno
låt mig förgås av sprit och sex,
ur dekadensen ska hatet gro
jag ville svälja eran smärta
när ni blöder är jag ert blod




Fri vers av Jag&Frank
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-31 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank