Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mydriasis

Du tog min hand och sa
”Nu ska vi hänga gud”
Så blev du min profet
med tjacket som ditt bud
Min ångest blev till vatten
och goretex blev min hud
Jag kröntes till apostel
under toalettens bleka ljus
Du sa att vi är monster
som föds i nattens buk
Fem dagar utan sömn
innan det gudomliga blev sjukt
Mina pupiller slukar allt
och nu är påsen slut
Du bjöd in mig i en värld
där ingen hittar ut




Fri vers av Jag&Frank
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 12:55



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
"Du bjöd in mig i en värld
där ingen hittar u...t"
-The Earth? ;)
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank