Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sadomasochisten

Du bad mig komma över när det var sen mars utan snö
Du hade ögon fyllda med våld i en lägenhet full av rök
Du naglade fast mig i din säng under illusionen av ett val
Med det kalla i din blick som när du tyckte att någon var svag
Piskan under sängen men din armékniv mot min hals
"Bara ett slag till, älskling"
och du slog som om morgondagen inte fanns




Fri vers av Jag&Frank
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 12:53



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Smisk romantik...det påstås att smärta
och sexuell njutning är närbesläktade
som två bröder. I Frankrike kallas den
sexuella njutningen för den lilla döden,
så det finns kanske ett korn av sanning
i det.

Farligt farligt men härligt....men det är
nog en lite riskabel njutning...också.
2019-03-12

  Jag&Frank
Tackar.
Jag vet inte riktigt längre vad som egentligen har hänt och vad jag har drömt.
2019-03-12

  Åsa Njunjes
Griper tag, gör ont, hoppas att det är ditt diktarjag & inte verkligt.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank