Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar slår in...

Tiden har givit mig en resa, som jag nu prövas att färdas med...
Tankar tar mig, till olika platser där jag finna ro och styrka...
Om natten, drömmarna börjat mig besöka...
Att jag ska uppfylla mina drömmar, de som jag lagt på hyllan...
Även under dagarna börjar de ta sitt fäste, att det är nu jag ska sätta mina frön...
Då till sommaren jag äntligen kan så de drömmar, som formats ur fröet den skapelsen som jag drömt om...


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden