Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Jag vet inte vart jag ska
Jag måste bara härifrån

Bort från skiten som folk kallar stad
Bort från snödrivorna av lögner
Bort från den påtryckande vinden
Bort från regnet som slår mig i ansiktet
Bort från allt

Jag vet inte vart jag ska
Men jag vet att jag ska komma dit




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 357 gånger
Publicerad 2017-12-08 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus