Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvanskat ordstäv 3




En färgglad badring
Gör ingen Sommar

Men kan kännas
mjukt i ett hårt
Badkar

För ett baksmälle*
drabbat Huvudet









*för mycket intag
av pepparkakor o
Färskt bullbak
Dagen innan ..
;)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-10 10:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det var något nytt för mig....baksmälle av för mycket pepparkakor och bullar. hahaha härlig text.
2017-12-11

    ej medlem längre
Kapten Ågren!
2017-12-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Man skall bara dricka alkoholfritt vin - Säger dom som vet ;-)
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP