Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chippad (messenger-lejoninnan V)

Augustiregn
Du fyller jämnt och
Kommunen ordnar personalfest

Så många gånger tappar vi bort varnadra 
Att vimlet ville sänka oss
I taxin...

Din söta längtan hem
Förför mig över en gräns men
Dina kläder krånglar

Lyssnar till din kamp (alltid samma sak)
Får aldrig något av det du hittar 
Märker inte vad du behöver

Bäddar ännu en gång av ångest
Städar ännu en gång för lugnet
Fixar ännu en möbel för att kanalisera känslor

Jag vill fylla upp ditt liv
Gömma mig i dina härligt röda lockar
Törs du ställa allt till rätta

Det är så länge sen augusti nu...

 




Fri vers av Arvast
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast