Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Längtan?

 

 

Den lilla snö som fallit ligger kvar
och när det mörknar hör jag hur
en motor startar. Jag tänker att 
det är väl inte lönt att använda
snöslunga nu, men när jag tittar
ut ser jag grannens son som kör
runt på den vita gräsmattan med
åkgräsklipparen. Han längtar nog
till sommaren, stackar´n...

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-12-13 11:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så kan det vara..bra framfört!
2018-01-09

  Fem hjärtan VIP
Vilken härlig text..! Ja vi är många som längtar till sol och värme nu
2018-01-08

  Ingemies. Blandning
Underbart vacker bild. Texten kul

2017-12-30

  Palett
Fin bild av längtan och fint foto !
2017-12-15

  Salvation Pepper
Trevlig scen! :)
2017-12-15

  Niliboy
Ja, å han är inte ensam!
2017-12-14

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt återberättat i klara och distinkta bilder.
2017-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul skriftat! Han kanske inte såg det vackra med snön?
2017-12-13

  Bibbi VIP
Skriver under på Marita Ohlquist.
2017-12-13

    Sefarge VIP
Finns olika sätt att
Slösa Arab/Norge
Olja på! ( om ej
El? Nää )
Tröttnat på cyberspace?
Lite mer frisk luft
På det sättet!
Haa!
;}

2017-12-13

  Anya VIP
hahaha vilken underbar bild både den du fotat men även det du berättar. Jaa kanske ett sätt att hålla sommaren kvar?
2017-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Vitt är vackert, men grönt är skönt, skriver jag som är ett "sommarbarn".
2017-12-13

    ej medlem längre
:) det gör vi alla längtar.
denna var så fin Bokmärker!
kram <3
2017-12-13

    ej medlem längre
Konkretiserad längtan.
2017-12-13

  ULJO
Så vacker kan vintern vara
2017-12-13

    ej medlem längre
Det vintervita är vackert men alla älskar inte vintern!
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP