Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cyniskt och totalt obegripligt beskriver jag vardagen; vardagen för någon - kanske. . .


Flera extremt dåliga rader

Somliga
men inte alla
drar emellanåt en handtralla
Somliga
ja, nästan alla
har betalat för en fralla
Nog
är det sorgligt
rentav borgerligt
att Saga sig beklaga
över prinsessorna på Haga
i fortsatta fotspår
de nya går
ja, både sessor och Saga
men, numera ingen sig beklaga




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magistern
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern