Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog

Nog
Jag sade nog
Nog finns det att berätta

Därom råder
råder icke
något tvivel

Men
men om
om jag
berättade

Berättade
för dig

Vore det då
då lika
lika intressant

Bäst vore
vore om
om vi
vi inte
kunde
fråga

Bara
bara vara
vara oss
oss själva
nog




Fri vers av Magistern
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-11-28 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern