Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att du läser det här säger mer om dig än mig


Kakafoni i huvudet 273:34

Blöta tankar
en påse med tankar
Du går aldrig hem
klockan är snart fem

Vad menar du med intrång
bara för ett snedsprång
Låt mig förklara
varför hennes bröst var bara

Här tror ni säkert om saken klar
allting är fel
dock beskrivet rätt
kanske rått

Blod det fanns
Sannerligen sant

Ge opp, låt bli
gå härifrån
snabba steg

Nu kan jag åter andas




Fri vers av Magistern
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nej, det gör det inte, magistern. det säger mer om dig. du skulle blogga om du inte ville bli läst.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern