Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duett # 1 : för Cello o Piano

 




Piano : Dör och föds i svartaste snö...

Cello : Värmen dröjer mellan portar och broar...

Piano : Vill du lägga pussel med mina toner?!

Cello : Ackord och vedermöda, om jag det visste!?

Piano : Kom, kärva älva, vi dammar av Bennys gamla schackpjäser!!

Cello : Du låter lika klok som galen, raska troll, dock Venus reser sig sakteligen.

Piano : Tiden finns helt enkelt aldrig just nu...

Cello : ...uppstår hela tiden ur hus av förflutna fönster?

Piano : Mina framtida fingrar känns frusna.

Cello : Ingen är i varje fall så hårdsmält som pepparkaksmjukaste jag.

Piano : Låt oss dansa i bra precis plusgradig lera!!

Cello : eller valsa genom glansen fram på återigen upptinade slaskfält?!

Piano : Här isar en stormby i lugnaste stad

Cello : där lyktorna trots allt sällan slocknar.

Piano : Får jag spela på dig en ännu stund?

Cello : Gärna, om jag får dra din längtan alltmer närmare världens ände!

Piano : Pusslet tycks kramat och klart.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 19:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vad vet vi egentligen. Det kanske är världens dialog som pågår när vi hör dem spela? Tycker om Cellons replik:
"Gärna, om jag får dra din längtan alltmer närmare världens ände!"

Vackert.

2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP