Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat?

Vet inte om jag saknar kärleken?
Eller dig?

Din röst?
Eller tanken på en röst?

Din famn?
Eller längtan efter en famn?

Din hetta?
Eller begäret efter en hetta?

Dina händer på min kropp?
Eller händer på min kropp?

Dina tankar?
Eller liknande tankar?

Din sårbarhet?
Finns den ens?

Ditt hjärta?
Eller ett hjärta som är som mitt?




Fri vers av Asfaltskrigare
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-14 19:59



Bookmark and Share


  Vincento
Mycket bra
2017-12-14

  Vincento
Mycket bra
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare