Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvart.

Tynar bort. Bit för bit.

Skrattar med sorg i hjärtat.
Viskar hejdå i mörkret.

Tyngden i bröstet växer.

Går igenom minnen och sorterar ärr.
Radar upp mediciner och kompresser.

Nattsvart himmel.
Blodrött vatten.

Inget att vänta på.
Ingen som väntar.
Livet försvann.

Den nattsvarta natten.

När monstret skördade sin sådd.




Fri vers av Asfaltskrigare
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-13 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare