Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om julstress i advent


En dag i sänder

Vintermörker, vinternatt
vår månes ljus försvinner
Mörkerkvällar, mörkernatt
små tusen stjärnor brinner

Önskedrömmar, önsketänk
om jul ur barndomssaga
orostankar, orosmoln
så många att behaga

Julidyller, julprogram
hur allting borde vara
lyckoglimtar, lyckoljus
små ljussken att bevara

Vintermörker, vinternatt
vår måne återvänder
Mörkerkvällar, mörkernatt
jag tar en dag i sänder

©JessicaMarieOlsson2017




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-16 16:59



Bookmark and Share


  Syrran77
Små ljussken att bevara - precis vad man behöver i jultid. Mycket fint diktat!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP