Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mista mig själv

Rädd att mista mig själv,
i det som var då,
gå vilse i nuet,
vad finns då kvar ?
mötet i mig själv,
livets skiftning,
omhuldar minnen,
som formar den väg,
jag behöver gå....

 




Fri vers av LizaH VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP