Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå

Här står jag och bara är


det fanns en tid , där insikterna,  var så långt borta , längre bort, än jag orkade springa ,


 


stannade upp , så enkelt ,men ändå så svårt ...


 


lugnet fann mig  inuti och insikterna kom mig nära , inte lika långt bort .


 


 




Prosa av LizaH VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-01 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP