Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill gömma

Kärleken
visar den sanning
själen förstår ,
det jag vill gömma
i mitt hjärta




Prosa av LizaH VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-25 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP