Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets förunderlighet

Livets förunderlighet,


mitt inre går inte längre isär


med nya ögon ,


blickar jag ut mot en ny horisont ,


de säger att framtiden är vår ....




Prosa av LizaH VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP