Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering!

Du kan aldrig känna lycka,
om du inte känner ödmjukhet.

Varför jaga det som verkar ouppnåeligt kan man fråga sig?
Lycka är en känsla.

Små ord av kärlek gör oss människor lyckliga.
Kramar och en öm smekning på kinden.












Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-17 14:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärda ord om livet!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP