Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembernatt



Jag spänner ett bälte av sorg kring min oro
och stjärnorna vinkar stilla

så många ord som sagts under stress
våra hjärtan som skars ut i vrede

nu ligger vi stilla invid varann
så nära men ändå så långt


det är dig jag ska älska till tiden tar slut
Som kristall är den skål du bär i din famn
Du säger att du är rädd
Men kalla det kärlek, min älskade

Vi leker att det är kärlek
Att universum är oändligt
Att kristall är okrossbar
och att bältet är min åtrå
du min narcissus


Mitt slott i natten är kallt och ensligt

kryp närmre
Decembernatt





Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-17 16:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert så vackerheten gör ont...

2017-12-18

  Blomma-Stjärna VIP

genom osämja
till besinning

kall är december

längtan efter ömhet
är en realitet!
2017-12-17

  BenGust VIP
Den, din bild, är inte kall som kristall men
lika ömtålig.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken