Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Återfallen är här

Du pratar med
små bokstäver
lika tysta som ljuden
från snöflingorna
som faller

Din respekt inför
den beväpnade högtiden
är stor
du väljer dina tysta ord
med vördnad

Återigen har
helgernas klor
tagit grepp om
det som skulle
likna ett lugn

Kamerasubstituten
blixtar mer
än någonsin
inget leende kommer
överleva gallringen

Återfallen är här…




Fri vers (Fri form) av J P VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-20 13:19



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
...”inget leende kommer att överleva gallringen”...
Tack för ”talande ord” av vikt !
2019-02-24

  kerstin skriver VIP
snyggt! (har du provat skriva den som prosatext, det känns mer som en sån text än en dikt)
2018-02-27

    Melona
Shit. Du skjuter skarpt!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP