Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan varandra blir vi ensamma

Ibland lurar vi varandra
att just vi behöver varandra
och sanningen är att vi för evigt är densamma
och att utan varandra blir vi ensamma

Ensam är stark
stark är aldrig ensam
för styrka lockar som fan
så skärp dig, jag ska stärka mig
och aldrig vara ensam




Fri vers av rutvintertwist
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rutvintertwist