Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinning

Min hjärna går på spinning
ett jävla friskis pass
trampar trampar förgäves
jag kommer ingenstans

Slänger gymkortet men kommer ej undan
verkar ha köpt en cykel hem
den står och väntar bredvid sängen
alltid redo, jag hatar att se den

Tar legrigan, leker med garn, men vaknar
fylld av adrenalin
cykeln glimmar förföriskt i mörkret
hetsar upp mig med ett elakt flin


----------------------------------------

Min hjärna gick på spinning
nu går den ingenvart
jag tänker tänker, förgäves
men kommer ingenstans

Lidande blev leda
jag saknar livets oreda
pirr, lycka och glädje
jag är fast i vilsamt träde




Fri vers (Fri form) av rutvintertwist
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rutvintertwist