Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att ... - Tidigare publicerad här i juli 2012 men budskapet är tidlöst ...


Att älska ...

... är någonting 
som kan vara såväl snuskigt, kladdigt
och på gränsen till generande 
själsligt moraliskt penetrerande förfall 
som  stundom syndigt innerligt chockerande ...

... om det görs på rätt sätt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-21 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut! Tack för den dimension din text ger.
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP