Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sjunger våren med sin första strimma

Nu sjunger våren med sin första strimma
av glöd som fötts i vintermörkrets djup
och människor får glädje, hopp, blir yra
av fåglars svar på ljusets stilla återkomst

Ja, snart skall marken grönska, träd få blad och blomster lysa
man kastar pälsar av och andas in av jordens doft
Ja, åter, återigen skall jag få njuta
det under som nu aningsnuddar hud




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-23 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP