Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kortare reflektion som jag nödtorftigt kände att jag behövde sätta ord på då den dyker upp lite då och då inom ...


Kanske är de mindre helveten vi möter ...

... genom åren
på vår väg genom livet 
lite för vår kropp och själ
vad en svedjebrand om våren
kan vara för naturen ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-25 16:15



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Exakt ! Den brända markens gröda blir frodigare än den var innan.
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP