Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hamn


jag måste härifrån
inte för att finna mig själv den här gången men för
att rastlösheten börjar bli för stor

och jag känner att din famn är
trygg och stark men jag vet bara inte hur
jag ska stanna i den


om du kan släppa mig men fortfarande
låta mig snudda vid din hand
då låter du mig älska mina val

älskling, jag måste vara fri men
ändå bunden av kärleksband till dig
precis som jag vill ha dig bunden till mig

 


        så, älskling, släpp mig fri




Fri vers av volatile
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-06-01 21:04



Bookmark and Share


  Ord
glömde...

detta:

"om du kan släppa mig men fortfarande
låta mig snudda vid din hand
då låter du mig älska mina val"

oerhört bra !
2006-06-01

  Ord
Mycket bra skrivet , om något som är i det närmaste tabubelagt :-/

Kärlekens livsnödvändiga frihet... frihet att låta kärlek vinna inte löften att tvinga..

Tycker mycket om den !

Du lyckas förmedla känslan av förståelse och medkänsla till båda parter,
dessutom på ett läsmässigt mycket vackert vis.

Tack !

/ Crister
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile