Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett blåst vykort du får idag


Samhällskontraktet är utplånat och xenofobi stryper hjärtan. Freden har varit en kompromiss, ord om kärlek som ingen rymdfarare kan tyda när det störtar änglar med personlighetsstörning från himlen.

Kriget är bredvid, ändå springer barn, rusar som narkotikapåverkade postbärare som tror de delar ut budskap om hur det är att finnas till. Amen, hallå och hör på ett blåst vykort du får idag.

Imorgon ska ingen vara fattig, nästa dag är pöbeln lika mycket värda och då natten faller knullar alla rättvist med sänglampan släckt, men ingen skriver under avtalet om att de är födda utan livslögn.

____




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-29 16:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra satir, klädd i svarta kläder.
2017-12-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Haha....det där med att knulla rättvist det är frågan det om jämlikhet...hahaha...när ingen ens vill ta på sig arvsynden.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP