Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se min målning Hopp i "Nic´s nya"


Hur målar man Livets tavla?

 
Jag ville måla en tavla
en tavla om Livet


Hur målar man Livet?


För mitt inre öga såg jag
ljuset,
livets ljus i
gränslandet mellan
himmel och hav
i oändligheten


Livet var i ljuset


Ljuset var Livet

 



Fri vers av Nic
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-06-01 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic