Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fasaden


Fasaden

Fasaden,
har rämnat ,
har bara känslor kvar,
rädslan att stanna kvar,
i nuet,
att fastna längs vägen,
gör mig rädd,
för att bli ensam kvar




Prosa av LizaH VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-02 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP