Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sig bör är Tellus rena helvetet



Det blir liv när du trippar runt i klackar, inte för att det stör, då du vrickar fötter och putar med läppstiftsmun, men konsten att gå vingligt och gråta utan tårar är provocerande överklass.

Jag är inte arg, undrar mest varför du måste promenera högt, eftersom du blir förbannad av att känna dig kränkt i tysthet. Jag vet att du hatar, verkligen skriker när vi ska vara oss själva igen.

Du pekar finger mot stjärntecken och jag minns att vi berättar om hur vi ska förändra planeten. Det var morgonen vi somnade, innan något hände och gjorde oss livrädda för underklass.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-02 17:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vad säger man ? detta jordeliv ! det har väl ett slut det med.
2018-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Älskar din prosa, ofta drypande av exklusiv satir. Spännande att tolka underliggande stämningar i din text. Höga klackar och röda läppar, mitt signum förr.
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP