Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Änglabesök

 

- Mamma, mamma
nu kommer dom!


Vilkadå?

- Änglarna från himlen
De som kommer varje kväll
Åker rutchkana från himlen hem till mig


Hurdå?


- Sittande på rumpan
med vingarna fladdrande
åker de kana på silvertråden
från himlen till jorden


Närdå?


- När barnen ska sova,
kommer dom ju,
för att sjunga för dom
så barnen kan sova gott
hela natten
Se där!


Vardå?


- Ser du inte mamma
de är ju överallt i rummet
en sitter ju också
på din axel, mamma
Hör du inte!


Va?


- Hör du inte mamma
hur dom sjunger
alla tillsammans, så fint
Den som sitter på din axel
sjunger ju i ditt öra!


Mamma, mamma, hör du inte!?!?!

 



Fri vers av Nic
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-06-02 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic