Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdfarare

jag har aldrig känt mig så Ensam

jag har aldrig känt mig så ensam

jag har aldrig känt mig så ensam

vid kaffet, vid kakan, på stolen


och sorg blir även detta årets slut och sorg blir även detta årets början




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 363 gånger
Publicerad 2018-01-03 23:12



Bookmark and Share


  objekt3
*31-01 (17-18)
>23/1 2018
2018-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Sorg är man egentligen alltid ensam om, eftersom den alltid är garanterat individuell.
2018-01-05

  henke_r
Jag hoppas året kommer med positiva överraskningar till diktjaget <3
2018-01-04

  Fulbergarn
Hoppas på samma sak till dig som till mig- en rymdstation - där man kan docka
2018-01-04

  alicja lappalainen VIP
Vad kakan sur? Rekommenderar vit lady tårta :)
2018-01-04

  objekt3
En sparv på ett fönsterbleck av tårar ;
2018-01-03

  Nanna X
Jag känner igen sorgen. Men tror inte den är helsvart.
2018-01-03

  Annie b'larsson VIP
Vi är alla ensamma rymdvarelser, men ibland kommer vi samman och det kan bli så lyckad att det blixtrar om oss, som stjärnor. Hallå där, Stjärna!
2018-01-03

    ej medlem längre
Lajka titeln!
Ja hur allting kan cirkla kring sorg i ensmhet...
2018-01-03

  i af apa
Cirklar är till för
att brytas.
2018-01-03

  Stay Golden
Fick ju kaka & kaffe iaf, alltid något ^^
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3