Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheter - mina blommor!

Gläds åt min fina amaryllis som blommar så grant.
Köpte en på rea för trettiofemkronor också.
Den blommar med sex klockor nu.

Kokade ärtsoppa idag, nu vill vi inte äta mer helg mat.
Smakade förträffligt tyckte vi båda.

Imorgon blir det tacopaj för det har barnbarnen bestämt.
Jag älskar det, men min man är motsträvig till det.

Men vi får umgås med våra kära, så det blir bra.

Vill önska samtliga god fortsättning på 2018.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-04 19:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Låter ljuvligt!
God fortsättning!
2018-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin, vardagsnära text!
Önskar dig god fortsättning på det nya året!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP