Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start 18 .0 : Har bara inte

 

 

 

 

 

 

 


Har inte hunnit skriva en enda rad
Har bara hunnit hoppa in dubbelt betalda extrapass på ändlösa morgnar


Har inte hunnit träffa dig
Har bara hunnit messa sjutton personer att vi får skjuta fram mötet


Har inte hunnit leta efter passande föreställning
Har bara hunnit hitta tabellen med avgångstider du saknade 1993


Har inte kommit ihåg att öppna eran julklapp
Har bara gått igenom livets alla minnen av dörrar vi låst upp och låst igen


Har inte hunnit vakna riktigt än
Har bara hunnit drömma hur gumman förvandlades till bästa 50-tals-brud


Har inte hunnit käka sex chokladkartonger ikväll
Har bara hunnit med ett par (plus lika gott om tandborstningar)


Har knappt hunnit läsa en artikel
Har nästan hunnit läsa ett kapitel


Har bara hunnit flytta hästen rakt fram åt sidan
Har inte hunnit förstå de fria drottningarnas förakt för instängda Kungen


Har snart glömt vilka platser ni satt på närmare bestämt
Har snart erinrat mig vilka ansiktsdrag som egentligen var dina


Har inte hunnit suga damm ur mitt rum
Har bara hunnit sopa spindelnät från jobblokalen och plocka glaskross från cykelbanorna


Har nästan hunnit andas djupt genom näsan
Har knappt hunnit vänta med att micra upp nästa måltid


Har bara hunnit titta på 1/3 av resefotona från i fjol
Har redan hunnit dra tarotkort för vart jag vill ta tripp 2018


Har inte hunnit ha varken fru eller barn eller djur
Har bara hunnit inbilla mig hur huset skulle sluta



 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-06 06:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin text. Tycker om den allvarliga tonen...t ex:
"Har inte kommit ihåg att öppna eran julklapp
Har bara gått igenom livets alla minnen av dörrar vi låst upp och låst igen"

Strålande.

Tycker också särskilt mycket om slutversen. Mycket man bara hunnit inbilla sig.
2018-01-06

  Nanna X
Haha ja det där vad man hinner med eller inte är verkligen en fråga om prioritering. Lättare att städa på jobbet än hemma, och ibland tar det ju minst lika lång tid att skjuta upp ett möte som att låta det äga rum...
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP