Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en kvinna vars man jag nu hör till


Jag är inte svartsjuk

 

på dig, vill bara säga tack för din man

tack för dina barn

tack för att du funnits och genom honom hör jag

hur ni levde och hoppas att vi kommer leva så

fritt, kärleksfullt, villkorslöst

 

och kanske att vi kommer leva lite bättre

må bättre tillsammans

än ni gjorde sista tiden

 

Tack!




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-06-02 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma