Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens meningslösa föreställning

Krypet
Oron
Rädslan
Möjlighet till besvikelse
Fanns

I dagar gnagde
I nätter skavde
Spelade redan huvudrollen
I ett scenario
Skapat av prestationskrav
Själv är bäste regissör

Motspelare
Motståndare
Genom nattens föreställning
Var
Att ångesten skulle
Slå in klorna
Släppa det irrationella fritt
Innanför
Där lungorna kämpar för syre

Logiken skriker
Utan gehör
Ensamheten
Så total
Fullständig degradering
Av sig själv
Energi till spillo
Utmattning

När verkligheten kom
Blev föreställningen
Min




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP