Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall erövra galenskapen i mitt kött

Jag tänker gömma mina tårar i träden
Som växer på insidan av mitt medvetande
Jag skall erövra galenskapen i mitt kött
Och låta Talon vakta min rastlösa längtan

Mina lemmar skall ligga slumrandes
När gryningsrodnaden skriker igen

Jag skall vänta till de öppnar portarna till berget Olympos
Där de sovande jättarna har fått gro
Och skratta när världen bugar sig igen
Då bergets rötter suger musten ur havet

Jag skall begrava mina drömmar
Intill de cyklopiska lämningarna av en bortglömd stad
Där musorna kom för att dansa igen
Innan Polyfemos var ung

Jag skall vänta till nymferna samlas igen
När världen och havet en gång blir ett
Där skall jag leva i mörkrets hamn
Och sova när ljuset besegrar natten igen




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-08 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt med de mytologiska inslagen. Det är numera mindre vanligt.
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn