Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden

 

av dig mot mig

din själ i mig

perfekt

din takt vill jag lära mig

vill lära mig din kropp

dina reaktioner

vill lära mig dig

 

på god väg

och ser fram emot resan

med dig

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-06-02 13:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mumsfillibabba!!!Närhet...till livets morgon!!!Jag älskar dessa rader!!!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma