Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Väntrummen

Väntrummens färger
har målats över
tablettfärgerna regerar
de ska smälta
i munnen
få dig att glömma
bort misstagen
i fyrfärgstryck

Väntrummens golv
göms under mattorna
vars syfte är att
få bort skriken
som paniken ger
när lampan lyser grönt
och det är din tur
att gå in

Din kalender
har spår efter
väntrummens datum
flera år efter du var där
hur mycket du än glömmer
så kommer alltid
påminnelserna tränga
igenom och bli kvar




Fri vers (Fri form) av J P VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-10 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark. Det är något läskigt med väntrum. Kanske den eviga väntan på döden?
2019-03-15

  kerstin skriver VIP
minnenas allé. vissa saker stannar.
2018-02-27

    ej medlem längre
En skön betraktelse av något som varit och något som väntar på att bli.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP