Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kärlek är

 

Vårens första

 

vitsippsbukett

 

i små små händer,

 

till mamma




Fri vers av Regina E
Läst 709 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 14:39



Bookmark and Share


  Manal
så vackert, fick mig att minnas när jag va liten och plockade massor med blommor. tack
2006-11-28

  karamellen
Sött, vackert och så kärleksfullt! Ja, finns det en bättre kärleksförklaring!
2006-06-26

    ej medlem längre
Jaaa, så sant så sant *ler stort*
2006-06-06

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Just nu ler jag upp till öronen och så ljuvligt söt denna dikt är !
2006-06-02

    ej medlem längre
ÅÅÅh vitsippor varför är de så vackra? Vacker kort liten dikt....
2006-06-02

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
:) :) :)

En vacker dikt med värmande innehåll. Personligen tycker jag att dikten skulle bli starkare utan kommatecken, tre punkter och utropstecken som litet står i vägen för innehållet - men det är kanske bara jag det.

Tack för dikten och leendet! Du påminner mig om vad kärlek egentligen är.
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan