Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min litterära arme

Med raka ryggar
ser jag er stå där i strikta led

Tusentals timmar har jag ägnat åt er
ibland har jag upplevt er tråkiga
men i de flesta fall förmedlare
av det livet har att ge

Under årens lopp har ni växt i antal
min hunger har aldrig kunnat mättats

Nu står ni där bredvid varann som en hel arme
den enda arme som borde finnas

Stryker med handen över några ryggar
efter en stund finner jag det jag söker







Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-11 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så himla fin hyllning till alla oss bokälskare
2018-03-23

    Sefarge VIP
Underbar klokhets
skrivet-Pennan
besegrar alltid
Svärdet- till sist!
:}

2018-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Att öppna en bok är lika intressant och spännande som att lära känna en obekant person!
Man vet aldrig vad som finns "inom pärmarna".
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt