Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulvackert

Det fula i det vackra
eller fult som är vackert
väljer jag med hjärtat
den fula ytan som bär något vackert
och lämnar det vackra som bär något fult




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-12 19:58



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
varför är det vackert?
vem har sagt att fult är fult?
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP